Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.76 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.
80 de ani de la infiintarea Academiei de Stiinte Medicale Academia de Stiinte Medicale(ASM) a sarbatorit in ziua de 19 mai 2015, la Ateneul Roman, 80 de ani de la infiintare, printr-o Sesiune Solemna care a reunit membrii academiei si invitati de marca, urmata de un concert simfonic sustinut de Orchestra Medicilor.
Pe data de 28 februarie, credinciosii crestin ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Cuvios Vasile Marturisitorul. ... Inca de tanar a luat hotararea sa urmeze calea monahala si sa traiasca in nevointa, potrivit crestinortodox.ro. ... Dupa moartea Imparatului Leon Isaurul, Sfantul Vasile Marturisitorul a fost eliberat din temnita.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati. ... Ea este amplasata la altitudinea de 272m, avand un relief cu mari denivelari, dar si cu intinse suprafete plane.
Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale. ... Cladirea va fi destinata si functionarii unei facultati.
Si alte proiecte ale CJ merg inainte (Autor: ... Totul este posibil datorita unei echipe care prin munca si seriozitate, transforma visele calarasenilor in rezultate - spune Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean.
Sfantul Vasile cel Mare va costa 300 milioane euro. ... Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: Mierea de salcam este benefica pentru tuse si pentru plamani! Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
S-ar parea ca anumite evenimente, mai mult mai putin provocate pentru distragerea atentiei, chiar si-au facut datoria, astfel incat monitorizarea balbelor ministrul Administratiei si Internelor, acest Vasile Blaga, a inregistrat un oarecare relas. Actiunea pompieristica si - culmea !
Ca e armean si ca turcii ar avea avea ceva negativ de spus la numirea lui. ... Probate sau nu, acuzele si insinuarile fac rau. ... Vorbim aici de neputinta oamenilor care decid de a-si duce la indeplinire hotararile.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dincu, dupa ce in presa au aparut informatii despre acest subiect.
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil. Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
google-analytics.com